Contact us: +359 888 888 446

Български (BG)English (UK)

Menu

Свържете се с нас:

(+359) 888 242 762

Имена: 
Фирма 
Телефон: 
E-mail: 
Текст: 
    
 

Contact Us

Sofia office (+359) 888 888 443 Dobrich office (+359) 888 080 788
Email:
Subject:
Question:
6 + 3 =

Вакуум опаковъчни машини HENKOVAC


Специалисти в 70 страни по света избират Henkovac като техният номер 1 доставчик на вакуум опаковъчни машини ...
Henkovac, базирана в Холандия, е един от основателите на машината за вакуумни опаковки. Henkovac съчетава повече от 60 години опит в областта на занаятчийството, дизайна и технологията на производство. Това гарантира, че всички Henkovac машини са иновативни и надеждни, при спазване на най-високите стандарти за качество.
 
Водеща световна марка
Henkovac е една от водещите в света марки за вакуум опаковъчни машини, които се разпространяват в повече от 70 страни. Нашата фирма като представител на Henkovac за България гарантира бърз сервиз, налични на склад резервни части и професионална консултация и съвети.
 
Спестяване на средства
Henkovac винаги се стреми да достави най-добрите в съответния клас машини на изключително атрактивни цени. Влагат се само висококачествени материали за изграждане на здраво, надеждно и дълготрайно оборудване. Това е резултат от специален екип от хора, които осигуряват добре балансирана комбинация от качество и предоставяне на клиентите на добавена стойност за техните пари.
 
HENKOVAC - нови модели
Henkovac реновира дизайна на вакуум опаковъчните си машини, като вложи още повече качество за по-висока надеждност, издръжливост и работоспособност, включително нови цифрови интуитивни управления и иновативна функция H2O.
 
Продуктова гама
Henkovac предлага пълна продуктова гама, която отговаря на вакуум опаковъчните нужди на малки и средни фирми за преработка и производство на храни и хранителни продукти в много сектори на индустрията. Всеки модел осигурява оптимален опаковъчен резултат в съответствие с най-новите изисквания на пазара.
 
      Настолни           Мобилни         Двукамерни             Автоматични           Трейсилъри
                                                                                   опаковъчни линии
                
 
Термоформофъчни                                       Танкове за
           линии                                               термосвиване
                                       
 
 

Featured Clients

top