Contact us: +359 888 888 446

Български (BG)English (UK)

Menu

Свържете се с нас:

(+359) 888 242 762

Имена: 
Фирма 
Телефон: 
E-mail: 
Текст: 
    
 

Contact Us

Sofia office (+359) 888 888 443 Dobrich office (+359) 888 080 788
Email:
Subject:
Question:
6 + 3 =

Вакуум Опаковъчни Машини


Фирма "Вакпак Фууд & Медикал" предлага пълна гама вакуумопаковъчни машини за хранително-вкусовата промишленост, гастрономията, медицинската и фармацевтичната промишленост и индустрията. Фирмата е официален представител за България и оторизиран сервиз на:

HENKOVAC International, Холандияпроизводител на широка гама вакуумопаковъчни машини търговска марка HENKOVAC:

 • Камерни машини за вакуумна опаковка - широка гама от настолни и мобилни, еднокамерни и двукамерни машини: TABLETOPST-серия - настолни машини предназначени за хранителни търговски обекти, ресторанти, кетеринги и кухни; MOBILESM-серия - мобилни еднокамерни машини предназначени за големи месарници и кухни, болници, малки и средни предприятия от хранително-вкусовата промишленост; DOUBLECHAMBERSD-серия – високоефективни и производителни мобилни двукамерни машини предназначени за големи предприятия, издържащи на непрекъснат процес на работа и големи натоварвания.
 • Автоматична опаковъчна линия за вакуумна опаковка A5000 – напълно автоматизирана, високопроизводителна линия, предназначена за непрекъсната работа при опаковане в обикновени вакуум пликове и термосвиваеми вакуум пликове.
 • Tанкове за термосвиване чрез потапяне в гореща вода на опаковани месни продукти и сирена в термосвиваемо фолио за вакуумна опаковка.
 • Машини за опаковане в газова среда с готови тарелки (трей-сийлъри) - четири модела ръчни машини (TPS MICRO, TPS MINI, TPS COMPACT и TPS COMPACT XL) и два модела автоматични (TPS 1000 и TPS 2000).
 • Термоформовъчни автоматични линии TH за опаковане в меко, полутвърдо и твърдо фолио, предназначени за вакуумна опаковка, опаковане в газова среда (MAP) и скин-пак - четири модела с широчини 285, 320, 355 и 420 мм с по три стъпки 240, 270 и 300 мм, съответно с по осем стандартни комплекта форми за всяка стъпка.

Coligroup S.p.A., Италия - производител на широка гама термоформовъчни опаковъчни машини, флоу-пак вакуумопаковъчни машини, автоматични камерни вакуумопаковъчни belt-машини, автоматични трейсилъри за опаковане в готови тарелки и термо-трансферни принтери. Машините се използват за стерилни опаковки в медицинската индустрия (игли, спринцовки, консумативи, хирургични сетове и т.н..), за опаковане в хранително-вкусовата промишленост (прясно месо, месни продукти и деликатеси, сирена и кашкавал, нарязани слайсирани месни продукти и сирена, риба и рибни продукти, зеленчучи, фреш паста) и за специални приложения (комплексни линии за производство, дозиране и опаковане на сандвичи, единични порции продукти – конфитюри, мед, сладка, сосове, дресинги и всякакви видове салати - рибни, морски, майонезени, млечни, варени, зеленчукови и т.н. :

 • Термоформовъчни линии (с меко и твърдо фолио) за опаковане във вакуум и газова среда (МАР) на хранителни продукти, за опаковане на стерилни медицински изделия и консумативи. Предлагат се 4 базови модела – THERA 250, THERA 450, THERA 650 и  THERA 650FV, като всички могат да бъдат оборудвани с допълнителни устройства и аксесоари – принтери, автоматични подаващи устройства за медицински и др. продукти, многоглави дозиращи устройства, дозиращи устройства за течни или кремообразни продукти, тегловни дозиращи устройства, термосвиваща камера (за скин-пак и термосвиваеми опаковки), контролни везни за отстраняване на продукти извън нормите, синхронизиращо звено между дозатор и машина, етикетиращи устройства, впръскваща на газ система за опаковане в МАР, автоматична централизирана смазваща система, INK-JET принтери за печат директно върху опаковките, термотрансферни принтери, металдетектори, запечатващи плочи за мокри повърхности, охлаждаща система с чилър и др.    
 • Флоу-пак вакуумопаковъчни машини COLIMATIC OMEGA 800 (Patentn.4310376.6) - съчетават традиционния флоу-пак опаковащ метод с камерната вакуумна опаковка.
 • Автоматични камерни вакуумопаковъчни belt-машини – камерни машини за вакуумна опаковка в готови пликове с автоматично подаване, вакуумиране и отвеждане на опакованите продукти. 
 • Автоматичните трейсилъри TDF 500 и TDF 1000 допълват гамата Colimatic машини. Солидни, малки и функционални те представляват идеалното решение за всеки, който иска да опакова продуктите си в пластмасови тарелки. Опцията вакуум-газ се предлага за удължаване на срока на годност.
 • Термо-трансферни принтери ALFAService– ALFA Service, водещ доставчик на принтери, е член на групата Colimatic. Alfa Service предлага опит и професионализъм в решенията за печат на фолио и етикети по време на процеса на опаковане.

Всички машини на ColigroupS.p.A. са строго индивидуални - произвеждат се по конкретно задание на клиента - в зависимост от формата на продукта, който ще се опакова и изискванията на клиента за вида на опаковката и производителността. По този начин машините отговарят напълно на изискванията на конкретния клиент. ВАКПАК МЕДИКАЛ ООД е търговски представител на ColigroupS.p.A. за България и осигурява правилното проектиране на машините, доставката и пускането им в експлоатация, както и гаранционната им и следгаранционна поддръжка.

AL.MA. S.r.l., Италия - производител на широка гама опаковъчни и блистер машини за индустрията, медицината и хранително-вкусовата промишленост:

 • Индустриални блистер-опаковъчни машини;
 • Термоформовъчни линии (с меко и твърдо фолио) за опаковане във вакуум и газова среда (МАР) на хранителни продукти;
 • Блистер-машини и линии за опаковане на медицински изделия и инструменти.

Машините са строго индивидуални - произвеждат се по конкретно задание на клиента - в зависимост от формата на продукта, който ще се опакова и изискванията на клиента за вида на опаковката и производителността. По този начин машините отговарят напълно на изискванията на конкретния клиент.ВАКПАК МЕДИКАЛ ООД е търговски партньор на AL.MA. за България и осигурява правилното проектиране на машините, доставката и пускането им в експлоатация, както и гаранционната им и следгаранционна поддръжка.

Featured Clients

top