Contact us: +359 888 888 446

Български (BG)English (UK)

Menu

Свържете се с нас:

(+359) 888 242 762

Имена: 
Фирма 
Телефон: 
E-mail: 
Текст: 
    
 

Contact Us

Sofia office (+359) 888 888 443 Dobrich office (+359) 888 080 788
Email:
Subject:
Question:
6 + 3 =

Автоматични термоформовъчни линии


 

Coligroup S.p.A., Италия е производител на широка гама термоформовъчни опаковъчни машини търговска марка COLIMATIC. Машините се използват за стерилни опаковки в медицинската индустрия (игли, спринцовки, консумативи, хирургични сетове и т.н..), за опаковане в хранително-вкусовата промишленост (прясно месо, месни продукти и деликатеси, сирена и кашкавал, нарязани слайсирани месни продукти и сирена, риба и рибни продукти, зеленчучи, фреш паста) и за специални приложения (дозиране и опаковане на единични порции продукти – конфитюри, мед, сладка, сосове, дресинги и всякакви видове салати - рибни, морски, майонезени, млечни, варени, зеленчукови и т.н.).Термоформовъчните линии COLIMATIC могат да работят с меко и твърдо фолио за опаковане във вакуум и газова среда (МАР) на хранителни продукти, за опаковане на стерилни медицински изделия и консумативи. Предлагат се 4 базови модела – THERA 250, THERA 450, THERA 650 и  THERA 650FV, като всички могат да бъдат оборудвани с допълнителни устройства и аксесоари – принтери, автоматични подаващи устройства за медицински и др. продукти, многоглави дозиращи устройства, дозиращи устройства за течни или кремообразни продукти, тегловни дозиращи устройства, термосвиваща камера (за скин-пак и термосвиваеми опаковки), контролни везни за отстраняване на продукти извън нормите, синхронизиращо звено между дозатор и машина, етикетиращи устройства, впръскваща на газ система за опаковане в МАР, автоматична централизирана смазваща система, INK-JET принтери за печат директно върху опаковките, термотрансферни принтери, металдетектори, запечатващи плочи за мокри повърхности, охлаждаща система с чилър и др.

THERA 250

THERA 250 е една от най-новите иновации на Colimatic. Със спестяващи   пространство размери, висока надеждност и ниска цена, THERA 250 е напълно подходящa за клиенти, които имат високи изисквания към прилагането и използването на термоформовъчни машини.

 

 

 

 

 

 

 

Видео THERA 250 

THERA 450

THERA 450 е проектирана да отговори на нуждите на малки и средни производствени фирми. В състояние да постигне висока производителност и достатъчно компактна, за да се разположи в относително малки и тесни пространства, THERA 450 eефективна и рентабилна машина с максимизирана опаковъчна мощност.

 

Видео THERA 450

THER A650

THER A650 съчетава всичко най-добро от COLIMATICтехнологиите, предлагайки високоскоростна опаковъчна производителност за малки и големи продукти. Модулната конструкция на THERA 650  е изключителна и дава възможност за уникална гъвкавост от гледна точка на форми, производителност и възможни опции.

 

Видео THERA 650

THERA 650 FV

THERA 650 FV е комбинирана с двойни камери за формиране, вакуумиране и залепване, което значително намалява времето за престой, когато формите се сменят. Следователно времето за настройване и производствените разходи са сведени до минимум, а това прави THERA 650 FVнай-доброто решение за високо капацитетни и спестяващи разходи производства.

Видео THERA 650

Featured Clients

top