Contact us: +359 888 888 446

Български (BG)English (UK)

Menu

Свържете се с нас:

(+359) 888 242 762

Имена: 
Фирма 
Телефон: 
E-mail: 
Текст: 
    
 

Contact Us

Sofia office (+359) 888 888 443 Dobrich office (+359) 888 080 788
Email:
Subject:
Question:
6 + 3 =

Самозалепващи етикети


Фирма Вакпак Фууд & Медикал предлага самозалепващи
етикети от хартия и фолио, както и луксозни етикети

Самозалепващи етикети от хартия  – промазани и непромазани, метализирани, коекструдирани хартии с ламинатна структура и т.н. Гланцови, полугланцови, матови, метализирани, цветни (сигнални) и др. Това са най – широко разпространеният и най – предпочитаният вид самозалепващи етикети поради факта, че осигуряват добър баланс между качество и цена за много общи приложения на етикирането. Хартиените самозалепващи етикети се използват за идентификация на бързооборотни стоки в търговията на едро и дребно, в хранително – вкусовата промишленост, в транспорта и логистиката, за ценови, промоционални или рекламни етикети, за информационни и баркод етикети и др. 

Самозалепващи етикети от фолио – РР, РЕ, PVC и т.н. Синтетичните етикети имат редица предимства пред хартиените етикети: по-издръжливи са на външни въздействия, по-устойчиви са на късане и механични увреждания, и не на последно място – имат по-дълъг живот. Съчетани с подходящо лепило прилепват добре върху стъкло, дърво, метали, различни пластмаси, а също така върху мазни и замърсени повърхности, Това ги прави предпочитания избор в специфични сфери като козметична промишленост, битова химия, нефтопреработвателна промишленост и др. 

Луксозни самозалепващи етикети – за производството им се използват специализирани висококачествени материали комбинирани с богата гама довършителни процеси: топъл печат, преге, холограмни ефекти, термочувствителни мастила, под въздействие на които етикетите променят цвета си при достигане на оптималната за консумацията на напитката температура и др. 

Featured Clients

top