Contact us: +359 888 888 446

Български (BG)English (UK)

Menu

Свържете се с нас:

(+359) 888 242 762

Имена: 
Фирма 
Телефон: 
E-mail: 
Текст: 
    
 

Contact Us

Sofia office (+359) 888 888 443 Dobrich office (+359) 888 080 788
Email:
Subject:
Question:
6 + 3 =

Термоетикети


Termoetiketi-glavna

Самозалепващите термоетикети на рола дават възможност за последващо отпечатване на променлива информация нанесена чрез термо-директен печат от специални термопринтери - самостоятелни или вградени в други устройства (напр. електронни везни). Етикетите могат да бъдат неутрални бели щанцовани или да са предварително отпечатани с лого, данни за контакт или друга постоянна информация с дизайн по избор на клиента, като използваната технология е UV Флексо, с възможности за 8 цветен печат.

В зависимост от производствените условия в които се използват етикетите - стандартни или агресивни (с температури на апликация и съхранение на продуктите между -40оС до + 80оС, при условията на конденз, влага, наличие на мазнини или други консистенции върху повърхността на залепване), за производството им се използват различни видове самозалепващи хартии - със съответния гланц и лепило (например лепила за апликиране при отрицателни температури, за дълбоко замразени продукти, за замърсени влажни и мазни повърхности и т.н). 

Предлагаме два основни типа термоетикети

(неутрални или с индивидуален флексопечат до 8 цвята):

*   ТИП 2045 – гланцирана ТОР-хартия, лепило за апликиране върху сухи, немазни и с положителна температура повърхности. Хартията и лепилото впоследствие издържат на температури до -30ºС.
 
*   ТИП 2065 – гланцирана ТОР-хартия, лепило за апликиране върху замърсени, влажни и замразени повърхности. Издържат на шоково замразяване.

Featured Clients

top