Contact us: +359 888 888 446

Български (BG)English (UK)

Menu

Свържете се с нас:

(+359) 888 242 762

Имена: 
Фирма 
Телефон: 
E-mail: 
Текст: 
    
 

Contact Us

Sofia office (+359) 888 888 443 Dobrich office (+359) 888 080 788
Email:
Subject:
Question:
6 + 3 =

Метализирани пликове


ВАКПАК ФУУД & МЕДИКАЛ произвежда и предлага тристранно залепени пликове, изработени от висококачествени многослойни немски фолиа. Съставките (слоевете) на фолиата се подбират в зависимост от тяхното приложение.

Тристранно залепените пликове от многослойни фолиа с разнообразни комбинации на слоевете от РА, РЕ, EVOH, ALU, PETPmet и  PET (подбират се в зависимост от желаната бариера), се използват за вакуумна опаковка, опаковане в защитна газова среда или когато просто трябва да се осигури много висока бариера за продължително съхранение на опакования продукт. Предлагаме ги в следните варианти:

* изцяло прозрачни, 

* едната страна прозрачна, другата метализирана - златна или сребърна,

* оцветени или с индивидуален печат до 8 цвята.

Особено подходящи са за опаковане на хранителни продукти – месо; риба; ядки; месни, млечни и рибни продукти и деликатеси.

Тристранно залепените метализирани пликове от многослойни алуминиеви фолиа са много подходящи за опаковане на агресивни прахообразни и течни продукти като подправки, адитиви, хранителни добавки, кафе, химически препарати и т.н. Алуминиевия слой осигурява изключителна бариера, вкл. срещу влага и миризми, което позволява на опакованите продукти да съхранят ароматите си (да не изветряват). Освен това, алуминиевия слой в комбинация с останалите слоеве осигурява необходимата здравина на опаковката и не позволява на агресивните продукти да й въздействат и разграждат. Алуминиевите пликове предпазват продукта от въздействието на светлината и позволяват много дългото му съхранение без да измени качествата си. Подходящи са също така за опаковане на деликатеси от патици и гъски – дроб, магре, фоа гра, ескалоп и др.

Тристранно залепените метализирани пликове могат да бъдат изработени с изрязани ъгълчета от единия край за лесно отваряне (откъсване) на опаковката, и/или с вграден цип за многократно използване на опаковката, с отвор/евроотвор за окачване, с перфорация. Пликовете се изработват в съответствие с индивидуалните изисквания на клиента за размер, форма, флексо- или ротогравюрен дълбок печат до 8 цвята и т.н.  

Featured Clients

top