Contact us: +359 888 888 446

Български (BG)English (UK)

Menu

Свържете се с нас:

(+359) 888 242 762

Имена: 
Фирма 
Телефон: 
E-mail: 
Текст: 
    
 

Contact Us

Sofia office (+359) 888 888 443 Dobrich office (+359) 888 080 788
Email:
Subject:
Question:
6 + 3 =

пликове за вакуумна опаковка


Основното предимство на опаковането във вакуумна среда е повишаване трайността на съхраняваните продукти.  
 
Вакуумната опаковка намира приложение най-вече в хранително-вкусовата промишленост - при опаковането на пресни и замразени меса, трайни и малотрайни колбаси и деликатеси, сирене, кашкавал, риба и рибни продукти, ядки, кафе, подправки, зеленчуци, супи, полуфабрикати и други.
 
Чрез премахване въздействието на околната среда се запазват хранително-вкусовите качества на опакования продукт, запазва се свежия му външен вид, предотвратява се изсъхването, овлажняването и смесването на вкусове, запазва се стерилността и се повишава хигиената на продукта по веригата от производството му до крайния клиент.
 
Вакуумната опаковка спомага продукта да се съхрани в първоначалния си при производството вид възможно най-дълго време. Освен в хранително-вкусовия бранш, вакуумното опаковане все по-широко навлиза и в други отрасли на промишлeността - за опаковане и съхранение на машинни части и детайли, електронни платки и чипове, резервни части, медицински консумативи и др.
 
Благодарение на специфичнита си многослойна структура и бариерни свойства, пликовете за вакуумна опаковка спомагат да се съхрани максимално дълго време вакуумът в опаковката, постигнат предварително чрез специални опаковъчни машини.
 
 
Фирма "Вакпак Фууд & Медикал" произвежда и предлага широка гама вакуум пликове:
*  ширина от 65 мм до 520 мм;
*  дължина до 1200 мм;
*  дебелина от 50 до 200 микрона;
*  с едностранен, двустранен или тристранен шев;
*  прозрачни, оцветени (млечнобяло, жълто, синьо и др.) или с индивидуален флексо печат до 6 цвята
 
 
За да отговорим на нуждите на нашите клиенти, производството ни е организирано така, че заявките се изпълняват максимално бързо - в срок до три работни дни. В рамките на град София доставките се извършват на адреса на клиента.
 
 
Предоставяме печат по индивидуален проект на клиента!

 

Определете оптималния размер на вашия продукт

изтрий

Featured Clients

top