Contact us: +359 888 888 446

Български (BG)English (UK)

Menu

Свържете се с нас:

(+359) 888 242 762

Имена: 
Фирма 
Телефон: 
E-mail: 
Текст: 
    
 

Contact Us

Sofia office (+359) 888 888 443 Dobrich office (+359) 888 080 788
Email:
Subject:
Question:
6 + 3 =

Стоящи и странично сгънати обемни пликове


Като допълнение към стандартния асортимент, ВАКПАК ФУУД & МЕДИКАЛ предлага и пликове със специфични свойства и функционалност, като странично сгънати обемни пликове и стоящи пликове. Тези пликове се използват за опаковане на по-обемни продукти, за течни продукти,или просто когато за по-добра презентация опакованият продукт трябва да стои изправен. Изработват се от различни по състав каширани и ламинирани фолиа в зависимост от приложението и вида на опакования продукт. Стоящите и странично сгънати пликове могат да бъдат: 

 * изцяло прозрачни,                

 * метализирани/алуминиеви, 

 * едноцветно оцветени или с индивидуален печат между слоевете - до 8 цвята.

Стоящите и странично сгънати метализирани пликове от многослойни  алуминиеви фолиа са много подходящи за опаковане на агресивни   прахообразни и течни продукти като подправки, адитиви, хранителни  добавки, кафе, химически препарати и т.н. Алуминиевия слой осигурява  изключителна бариера, вкл. срещу влага и миризми, което позволява на опакованите продукти да съхранят ароматите си (да не изветряват). Освен това, алуминиевия слой в комбинация с останалите слоеве осигурява необходимата здравина на опаковката и не позволява на 

агресивните продукти да й въздействат и разграждат. Алуминиевите пликове предпазват продукта от въздействието на светлината и позволяват много дългото му съхранение без да измени качествата си.

Стоящите и странично сгънати пликове могат да бъдат изработени с изрязани ъгълчета от горния край за лесно отваряне (откъсване) на опаковката, и/или с вграден цип за многократно използване на опаковката, с отвор/евроотвор за окачване, с перфорация. Пликовете се изработват в съответствие с индивидуалните изисквания на клиента за размер, форма, флексо- или ротогравюрен дълбок печат до 8 цвята и т.н.

 

 

    

Най-новия, най-модерния и най-хитовия вид бариерна опаковка - комбинация от хартия и фолио, се предлага в България единствено от ВАКПАК ФУУД & МЕДИКАЛ.

Предварително напечатаната хартия се обрязва по контурите на желания индивидуален прозорец за видимост на продукта чрез специална лазерна технология и се кашира към фолио, което може да бъде с бариерни свойства. Това позволява визуалният прозорец да бъде с индивидуално проектирани контури, опаковката придава екологичен и много стилен, автентичен и модерен вид на продукта.

ВАКПАК ФУУД & МЕДИКАЛ предлага различни размери стоящи, странично сгънати обемни пликове и тристранно залепени пликове изработени от комбиниран материал хартия/фолио, с висококачествен многоцветен печат и вграден с индивидуални контури прозорец за видимост на продукта (windowbags).

    

Featured Clients

top